jeudi 20 juin
Meteo Paray-le-Monial

newsletter

To receive our newsletter, give us your email.

Restaurant de L'Hostellerie des Trois Pigeons

Cuisine régionale à l'honneur

  • Salle de restaurant
  • Terrasse
  • Terrasse
  • Terrasse
  • Le chef et ses produits locaux

Delicate and tasty, Philippe Cristofoli's cooking looks like his hotel. The dining room and the patio are filled with tasteful smells reminding of the Burgundian seasons and world richness.
A greedy tour from the starter to the dessert : Burgundian snails with mushrooms, fried scampi, grilled sirloin steaks with a Roquefort sauce, local cheeses and home-made desserts. A large range of wines, which includes many wines from Burgundy.

Capacity :

130 covers inside, 20 outdoor seating, 2 halls

Language(s) spoken :

  • fr
  • de
  • en
  • it

How to pay :

  • Debit card
  • Cheques
  • Chèques Vacances
  • Cash
  • Visa
  • American Express
  • Eurocard - Mastercard
  • Titres repas (tickets restaurant...)

Pets allowed

Prices :

Menu adulte : 26,00 € to 52,00 €
(Plat du jour)
Menu enfant : 12,00 €
Menu groupes (par personne) : 15,00 € to 52,00 €

Equipment :

• Elevator
• Bar
• Cabine téléphonique / point phone
• Garage privé
• Jardin
• Jeux pour enfants
• Living room
• Terrasse


Location and contact

Restaurant de L'Hostellerie des Trois Pigeons

2, rue Dargaud
71600 PARAY-LE-MONIAL

Tél : 03 85 81 03 77 Fax : 03 85 81 58 59 Website Please send an email

Gallery

  • Salle de restaurant

    Salle de restaurant

     
  • Terrasse

    Terrasse

     
  • Terrasse

    Terrasse

     
  • Terrasse

    Terrasse

     
  • Le chef et ses produits locaux

    Le chef et ses produits locaux